2002-03-22 - Weekbode - Absolute Topdag

Gino Messine (Frituur Icaros)

Absolute Topdag

Ook Gino Messine, uitbater van frituur Icaros langs de Roeselaarsestraat, wist nog niet dat de beroepsrenners koers opnieuw zou doorgaan. "Ik ben ook verheugd met het nieuws. Wij van de Roeselaarsestraat hebben eigenlijk enkel de Batjes en de wielerwedstrijd om een extraatje te verdienen. De beroepsrennerskoers is voor mij zeker één van de topdagen. In de namiddag zorg ik dan ook voor een tearoom, waar de vrouwen op hun gemak een pannenkoek of wafel met koffie kunnen eten en ook de heren iets kunnen drinken. Vorig jaar was er tijdens de kermisweek zo goed als niks en dat ondervind je als zelfstandige ook."

"De mensen van het organiserend comité mogen mij zeker om sponsoring komen vragen, daar heb ik werkelijk geen problemen mee. En dat er nu op donderdag gekoerst wordt is voor mij al evenmin een probleem. Ik juich de organisatie zeker toe." (PVDW)