2002-03-22 - Weekbode - Pol Van de Mol - Zeker medewerking verlenen

Pol van de Mol

Zeker medewerking verlenen

Pol Vandecasteele, beter bekend als Pol van de Mol, kijkt ietwat verbaasd als we hem vertellen dat er opnieuw koers is in Izegem. "Hier en daar had ik wel al iets horen ronken, maar dat het officieel zo is maakt me zeer blij. We mogen niet meer kijken naar wat er vorig jaar gebeurd is. Dat is verleden tijd. Nu het mogelijk wordt om de traditie terug op gang te brengen moet iedere wielerliefhebber helpen. Izegem staat gewoonweg op zijn kop tijdens de beroepsrennerskoers Ik ben echt blij met het nieuws. Op mijn medewerking mogen ze zeker rekenen en ik denk ook wel dat nog andere leden van de Patrick Sercuvrienden bereid zullen zijn om hun steentje bij te dragen tot het welslagen van de organisatie."

"Veel sportliefhebbers van binnen en ook van ver buiten Izegem zullen blij zijn als ze dit nieuws vernemen. En dat het opnieuw een traditionele kermiskoers wordt zal hen zeker niet deren. In Izegem ziet men altijd een prachtige wedstrijd. Dat ook Patrick (Sercu, nvdr) bereid is te helpen verwondert mij zeker niet. Patrick kan ervoor zorgen dat er opnieuw een groot potentieel aan renners aanwezig is op Izegem Koers. Ik ben echt zeer gelukkig met het nieuws." (PVDW)