2005-05-01 - Stadsperiodiek 2005 nr5 - het volksfeest bij uitstek !

In samenwerking met het Stadsbestuur organiseert het comité Izegem Koers opnieuw de wielerwedstrijd voor beroepsrenners. Afspraak op kermisdonderdag voor de Grote Prijs Stad Izegem, de37ste prijs Jerome Dekimpe en het Provinciaal Kampioenschap van West-Vlaanderen. Om 14.15 u wordt het startschot gegeven op de Korenmarkt. Het circuit loopt over 17 ronden door Izegem, Emelgem en Kachtem. Het comité dankt de vele sponsors die dit evenement mee mogelijk maken. Win een waardebon van Delhaize of een VIP-arrangement Het organiserende comité en Delhaize bieden de lezers van deze periodiek de gelegenheid om een waardebon van Delhaize te winnen. Deze warenhuisketen stelt er 5 ter beschikking, telkens ter waarde van 50 EUR. Bovendien valt er nog één VIP-arrangement voor twee personen te winnen.

HOE DEELNEMEN ?

Door één of beide bijgaande bonnetjes in te vullen en op de volgende manier in te dienen : waardebons Delhaize : deponeren in een urne in de Delhaize-vestiging in de Kortrijksestraat of aan het onthaal van het stadhuis op de Korenmarkt, uiterlijk op woensdag 7 september, 12.00 u; VIP-arrangement : deponeren in de urne in het stadhuis, uiterlijk op dinsdag 16 augustus, 12.00 u. Winnaars worden telefonisch verwittigd. Stadsperiodiek