2006-08-11 - Izegem Koers heeft iets speciaals - Webmaster Steven Leeman

Steven Leeman (29), de webmaster van Izegem Koers uit de Maria Van Bourgondiëlaan 48 en de vriend van Natasja Samijn, is sinds twee jaar de webmaster van de site van Izegem Koers. De uit Rotselaar afkomstige Steven heeft de computermicrobe al van jongs af te pakken. „Eigenlijk is alles begonnen toen ik voor de wijk achter de kerk een website maakte op vraag van mijn schoonpa. Toen ook Marc Vanlerberghe van het comité Izegem Koers me vroeg een site te maken, zijn we daar op ingegaan. En momenteel mag de site van Izegem Koers zeker gezien worden.” Marc bijstaan „Eigenlijk was ik vroeger niet zo een wielerfanaat, maar dat is aan het veranderen. Ik besef maar al te goed welke inspanningen er moeten geleverd worden door heel wat mensen om een dergelijke organisatie op poten te zetten. Ik ben daarom ook blij dat ik daarbij mijn steentje kan bijdragen. Wat de inhoud van de site betreft ben ik vooral afhankelijk van de input die de leden me geven. Alles wat ik aan informatie binnenkrijg kan gerust op de site komen. We willen zo volledig mogelijk zijn.” „Tijdens de wedstrijd zelf zal ik Marc bijstaan bij de inschrijvingen want dat is met zo veel renners werkelijk een huzarenstukje. En natuurlijk blijf ik tijdens het verdere verloop van de wedstrijd beschikbaar. In ieder geval weet ik zeker dat Izegem koers opnieuw een voltreffer wordt.” (Patrick Vandewatere)