2006-09-07 - Studenten genieten nog een laatste keer

Een groepje jonge kerels staat luidop lachend op de stoep. "Vorig jaar hebben we ons hier kostelijk geamuseerd. Dit jaar zijn we opnieuw van de partij", vertelt Steven Degryse. "Het wielrennen vinden we wel leuk, maar we kennen niet zoveel deelnemers. We zijn hier de hele dag aanwezig. We hebben de start gezien, plannen om de aankomst van deskundig commentaar te voorzien en daarna trekken we de Izegemse cafeetjes in. Gokken doen we niet, we zijn te bang om ons geld te verliezen dat we aan gerstenat kunnen besteden. Izegem Koers is immers de laatste maal dat we uit de bol kunnen gaan. Daarna begint het nieuwe academiejaar en duiken we opnieuw in de boeken." Vlnr: Bart Witdouck, Bart Rosalle, Demsey Vanhaecke, Jeffrey Vancoillie en Steven Degrys. (PVH - Foto Frank)