2007-09-04 - Astana - 2 koersen achter elkaar

Twee koersen achter elkaarOm de ontbrekende kilometers aan te vullen participeren de renners van de Astana Ploeg aan meerdere koersen in Belgie dezer dagen. Zo zullen ze present zijn de 5de september op de Memorial Rik Van Steenbergen, een klassieker in de regio van Aartselaar (Belgie). Sinds de start van dit evenement heeft deze koers prestigieuze winnaars gehad zoals Mario Cipollini (93), Tom Steels (95) en Tom Boonen (04). De volgende dag zullen de koereurs ook deelnemen aan de 39ste prijs van Jérôme Dekimpe in Izegem (Vlaanderen). De start van de 157km lange koers zal gegeven worden om 14h15. De renners voor Izegem : Igor Abakoumov (BEL), Maxim Gourov (KAZ), René Haselbacher (AUT), Sergueï Ivanov (RUS), Benoît Joachim (LUX), Aaron Kemps (AUS), Gennady Mikhailov (RUS) et Michael Schär (SUI). Directeur sportif : Mario Kummer. Bron © Photo Tim De Waele.