2008-08-28 - Weekbode - Civiele bescherming paraat op Izegem koers - "Veiligheid Garanderen"

We herkennen van links naar rechts Luc Maertens, Jozef Vandendriessche, Etienne De Boeuf, Willy Houthoofd en Eric Seynaeve. (Foto Frank)

Ook de civiele bescherming, vriendenkring Izegem, zal opnieuw present zijn op Izegem Koers. Zij nemen plaats aan de meest gevaarlijke kruispunten. Voorzitter Jozef Vandendriessche is blij om zijn steentje te kunnen bijdragen.

„Izegem koers is een fenomeen. Ik denk dat iedere inwoner die dag op de been is. Dit jaar zullen we er al voor de zesde keer bij zijn. We garanderen de veiligheid op de meest cruciale plaatsen. En daarmee wil ik zeker geen afbreuk doen naar de seingevers toe, maar het dient gezegd dat we in uniform toch meer gezag uitstralen. Vriendelijk blijven en iedereen proberen te helpen is de doelstelling. ” „Maar we doen met de vriendenkring veel meer dan dat. Zo zijn we ook op de Izegemse batjes present, zullen we er zijn tijdens Izegem Zomert en zijn we er bij ieder thuiswedstrijd van SV Roeselare. Wat het wielrennen betreft zijn we ook paraat tijdens de E3 Prijs in Harelbeke. Het is een roep (Patrick Vandewatere)