2008-08-28 - Weekbode - Hoofdsponsor Rik Gryspeert (DJ Matic) - "Volkse sfeer moet blijven"

Rik Gryspeert en Brita Beernaert houden van Izegem Koers. (Foto Frank)

Rik Gryspeert (DJ Matic) is al jaren sponsor van Izegem Koers. En dat wil hij zeker nog jaren blijven.

„Eigenlijk ben ik al vele jaren een echte wielerfanaat. Alles startte met mijn zoon Kjell die kampioen van België werd bij de nieuwelingen. Toen vervolgens in Lendelede de Groeninge Spurters ophielden te bestaan werden we de Kluisbergspurters en ook daar ben ik nu hoofdsponsor. Met ons product DJ-matic verlenen we muziek op computer naar de behoeften van de klant. Momenteel zijn we gevestigd in de Voskenslaan in Gent, maar in het najaar verhuizen we naar Evergem. ” „Een groot budget van onze sponsoring gaat naar de wielersport. Voor Izegem Koers en de koersen in Kachtem zijn we hoofdsponsor, maar ook voor de koers op wijk De Mol en de dernykoers in de Lendeledestraat zijn we als nevensponsor actief. Toch gaat ons grootste budget naar Cycling Team DJ Matic waar we met aspiranten, nieuwelingen en juniores in actie komen. Izegem Koers is iets prachtigs. Het brengt enorm veel volk op de been en als vip word je werkelijk verwend. Vooral het volkse karakter moet blijven. Iedereen is tijdens Izegem Koers gewoon wielerliefhebber.” (Patrick Vandewatere)