2010-08-26 - Norbert Vandommele en Vincent Guillemyn - Opvolging secretariaatswerk

Norbert Vandommele met zijn schoonzoon Vincent Guillemyn. (Foto CLY)

IZEGEM - Norbert Vandommele (72) zit al meer dan 45 jaar in het wielergebeuren en doet al 28 jaar het secretariaatswerk. Sedert dit jaar wordt hij hierbij bijgestaan door zijn schoonzoon Vincent Guillemijn (34).

We moeten gewapend zijn tegen eventuele tegenslagen”, vertelt Norbert. „Alle papperassen moeten tijdig verstuurd worden, anders is er gewoon geen koers. Ik ben er nu 72 en je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Ikzelf leerde het vak aan Omer Lagae en Etienne Vanwalleghem en nu wil ik mijn knowhow doorgeven aan Vincent.”

„Ik ben werkelijk er in gerold”, gaat Vincent verder. „Door mijn schoonpa startte ik bij de St.-Jansvrienden en nu ben ik lid van het comité Izegem Koers. Eigenlijk is alle werk niet te onderschatten, maar als ik nog enkele jaren kan bijleren geraak ik er wel. Maar ook van schoonma Rika krijg ik heel wat steun.” (Patrick Vandewatere)