2010-09-03 - Izegem Koers is een hoogdag - Garage Vanhulle levert al 9 jaar alle wagens

Nathalie en Joost van Garage Vanhulle. (Foto Frank)

IZEGEM - Joost Vanhulle (42) en Nathalie Verhelle (40) van de gelijknamige Citroën garage in Izegem leveren al negen jaar lang alle wagens die nodig zijn voor Izegem koers.

„In ieder geval is het voor ons een mooie reclame. We zijn er mee gestart op vraag van Johny Porteman. Daar we echte Izegemnaren zijn en Izegem Koers toch wel de hoogdag is, hebben we niet getwijfeld. Na mijn ongeval hebben we één jaar kunnen rekenen op de collegialiteit van alle andere Izegemse garagisten die dan elk voor een wagen zorgden, wat ik nog steeds enorm waardeer. Het is wel geen sinecure. We leveren die dag 8 wagens, maar dat is lang niet alles. We zorgen natuurlijk ook voor de acht chauffeurs en de nodige benzine. Tevens proberen we om acht ver- schillende wagens uit ons gamma te laten rijden. Zelf zijn we natuurlijk ook van de partij op Izegem Koers.” (Patrick Vandewatere)