2011-08-31 - TER HOOGTE VAN KACHTEM PLATSE - Cultuurcamionette houdt halt op Izegem Koers

IZEGEM - Vanaf donderdag 1 tot en met vrijdag 30 september toert de CultuurCamionette doorheen West-Vlaanderen en houdt halt bij een cultuurhuis bij jou in de buurt. Op donderdag 8 september is dit het geval bij Izegem Koers.

De Provincie en de West-Vlaamse cultuurhuizen pakken uit met theater, muziek, film, stand-up comedy. Je ontdekt ook interessante cursussen, lezingen en exposities...Vanaf donderdag 1 tot en met vrijdag 30 september toert de CultuurCamionette doorheen West-Vlaanderen en houdt halt bij een cultuurhuis bij jou in de buurt.

Check www.tribune11.be voor meer info én tips over de tour. Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een verwen-cultuurweekend! Volg de CultuurCamionette ook via Facebook.

Ook Izegem trekt mee aan de Tribune-kar. Dit resulteert onder andere in een opvallende aanwezigheid op Izegem Koers op donderdag 8 september. Het ongelofelijke Oostends DJ-duo Marcel & Vicky praten en spelen de namiddag vol op Kachtem Platse. Tezelfdertijd wordt er promotie gemaakt voor het cultuurhuis. En misschien valt er ter plaatse wel een verwennerij uit de lucht?

Marcel en Vicky kan je volgen op http://www.facebook.com/pages/Dj-Marcel-en-Vicky/125577721451