2014-08-04 - KW - Bosmolens verzorgt VIP

De eigenaars van Aqua Fish, Limoncello en ’t Traiteurke slaan de handen in elkaar om de VIP’s op Izegem Koers te verwennen.

IZEGEM Izegem Koers wil vooral ook werken met Izegemnaars. Zo sloegen Aqua Fish, Limoncello en ’t Traiteurke, allen van op de wijk Bosmolens, de handen in elkaar en zullen zij de bijna 300 VIP’s over de middag verwennen.

„We zijn blij met de kans die we krijgen van de mensen van Izegem Koers”, vertelt Kurt Vandenbussche van Limoncello. „Op die manier kunnen we ons als zelfstandigen zeker bewijzen. Aqua Fish en wijzelf zorgen voor de hapjes bij het aperitief, maar dat worden al kleine bordjes eigenlijk, terwijl ’t Traiteurke zorgt voor de hoofdschotel, die ook heel lekker zal zijn. ”

„We gaan de uitdaging zeker aan”, laat Cindy Braeckevelt van Aqua Fish weten. „Het is een unieke uitdaging. Drie verschillende zaken die alles tot één geheel vormen. Het wordt een succesformule, daar ben ik al zeker van. ” „We zullen uiteraard alles op alles zetten. We kunnen ons eigenlijk geen misstap veroorloven, want de VIP’s op Izegem Koers zijn zelf bijna allemaal belangrijke zelfstandigen. Hopelijk appreciëren zij ook ons kunnen, en kunnen we zo ook nog aan klantenbinding doen”, besluit Steven Vercoillie van ’t Traiteurke. En dat het lekker zal worden weten wij ondertussen al, want het consortium Bosmolens was zo vrij om enkele leden van Izegem Koers al te laten proeven. (Patrick Vandewatere)

BRON : De Weekbode