2014-08-30 - KW - Seingevers thuis in De Groene Dreve

We herkennen van links naar rechts Stefan Christiaens, Christophe Van De Vijver, Johan Larridon en Norbert Vandommele. (Foto PVDW)

IZEGEM Vorig jaar bliezen de seingevers van Izegem Koers voor het eerst verzamelen in het praat- en sfeercafé De Groene Dreve. Dat viel reuze mee en ook voor de editie van 2014 zal dat zo zijn. Een nieuwe traditie lijkt geboren.

„Eigenlijk is het café ideaal gelegen. Het ligt zowel voor Izegem Koers als de doortochten van beroepsrennerswedstrijden niet echt op het parcours, maar is toch heel centraal en kan door de seingevers zonder al te veel problemen bereikt worden. Neem daar nog de fantastische samenwerking met de uitbaters Johan Laridon en Christophe Van De Vijver bij en ik denk dat we voor veel jaren onze vaste stek gevonden hebben”, verduidelijkt Stefan Christiaens.

„Ik ben blij dat ik op die manier mijn steentje kan bijdragen aan de organisaties in Izegem”, pikt Johan Laridon in. „Nu kunnen we door toedoen van de mensen van Izegem Koers toch nog echt deel uitmaken van het geheel. We zullen inderdaad proberen om de seingevers iedere keer goed te ontvangen. En dat doen we met plezier. Zo moesten we tijdens de laatste Izegem Koers ’s avonds enkele scooters op batterijen opladen. Gelukkig hebben we ook op ons terras enkele elektrische aansluitingen; Ik ben ervan overtuigd dat we met die toffe familie van seingevers nog toffe dagen zullen beleven. ”

(Patrick Vandewatere)