2016-08-19 In zee met brouwerij Van Honsebrouck

Post date: 27-aug-2016 21:44:49

Onlangs mocht winnaar Emiel Wastijn in het “Bierkasteel” van brouwerij Van Honsebrouck nog zijn lengte in bierbakken komen ophalen in bijzijn van Xavier Van Honsebrouck, Frederic Boulez en het bestuur van Izegem Koers. (Foto Frank)

IZEGEM - Izegem Koers van 8 september aanstaande staat niet alleen garant voor veel renners, enorm veel volk, maar natuurlijk ook heel veel genodigden die kunnen genieten van een fantastische wielerwedstrijd met de nodige spijs en drank. Voor deze vijftiende editie gaat Izegem Koers nog nauwer samenwerken met de Izegemse brouwerij Van Honsebrouck.

“Brouwerij Van Honsebrouck ondersteunt al jaar en dag verschillende sportverenigingen, denk maar aan de shirt-sponsoring van voetbalclub KV Oostende, de steun aan de plaatselijke volley- en handbalclubs,..., waardoor een nauwere samenwerking met een sportmonument als Izegem Koers niet mocht ontbreken. Als Izegemse brouwerij zijn we dus klaar om de eerdere samenwerking met Izegem Koers te verstevigen en naar de toekomst toe verder uit te bouwen”, zegt Frederic Boulez van brouwerij Van Honsebrouck. “Misschien is er ook de mogelijkheid dat enkele “Thuis” acteurs aanwezig zouden zijn op Izegem Koers. De vraag rond de aanwezigheid van Daan, Eddy uit Thuis met het ondertussen beroemde Slurfke, is gesteld en we wachten voorlopig nog op de reactie van zijn management met betrekking tot de beschikbaarheid. Hopelijk kunnen we dit in orde brengen, want het zou nog een extra cachet geven.” (Patrick Vandewatere)