2016-08-19 Miss Flandrienne wordt bloemenmeisje

Post date: 28-aug-2016 5:52:05

De 23-jarige Iris Cokelaere kijkt vol spanning uit naar Izegem Koers. (Foto PVDW)

IZEGEM Onder het motto “het oog wil ook wel wat” pakt Izegem Koers op 8 september aanstaande uit met Miss Flandrienne Iris Cokelaere. Iris is er 23 en van Izegem afkomstig.

“Miss Flandrienne is eigenlijk een verkiezing met slechts één voorwaarde, dat je sportief bent met de fiets. De vrouw met de meeste stemmen werd Miss Flandrienne. Dus ik ben meteen aan de slag gegaan met flyers, affiches en een aantal fietsgerichte fotoshoots om mij de populairste van de 6 te maken. Natuurlijk rij ik zelf vaak met de fiets. Dit jaar deed ik al de volledige Ronde van Vlaanderen, 250 km. En dit een uur sneller dan vorig jaar.

Izegem Koers is een echt volksfeest. Echte ambiance en sfeer, veel bekende gezichten. Izegem Koers vind ik persoonlijk 1 van de tofste koersen in het jaar. Ieder jaar staat dit zeker in mijn agenda. Ik was heel blij toen ze mij vroegen om bloemenmeisje te zijn. Voor zulke festiviteiten ben ik altijd te vinden. Het aangename aan het aangename koppelen. Het 1ste jaar dat ik naar Izegem Koers afzakte wist ik zelf niet wie er gewonnen had, maar ik ben 100 % zeker dat ik het dit jaar wel zal onthouden ! Wie er wint maakt eigenlijk niet zo veel uit. Dat de beste moge winnen en hopelijk een schoontje”, knipoogt Iris. (Patrick Vandewatere)