2015-05-21 - HLN - Izegem Koers steekt vip-feest in nieuw kleedje

Post date: 21-mei-2015 20:23:22

Het vip-feest op Izegem Koers zal er vanaf dit jaar anders uitzien.

Het evenement vindt al een paar jaar plaats in Zaal ISO, maar dit keer wordt het aangekleed rond het thema wielrennen. "De receptieruimte kleden we aan met koersattributen", weet de nieuwe verantwoordelijke Sandra Verbrugghe.

"Zelfs de mensen van de traiteurdienst worden erbij betrokken. In de grote zaal staan voortaan geen lange tafels meer, maar gezellige hoekjes."

Mode met fietsattributen

De organisatie werkt het eerst ook samen met Prizma Campus Instituut de PĂ©lichy en de Bellevueschool. Hun leerlingen leiden alles mee in goede banen. "De leerlingen van het derde jaar mode uit IdP maken kunstwerken met binnenbanden, kettingen, fietssturen en drinkbussen die we zullen uithangen", gaat Sandra verder. "De muren en toog bekleden we ook in die stijl en de leerlingen zelf zullen die dag dienst doen als bloemenmeisje, fotograaf, cameraman,..."

Ook het vip-dorp aan de aankomst in de H.Hartstraat is vernieuwd. "We streven naar een verzorgd aanbod zonder wachtrijen. Er is dit jaar zelfs voor de eerste keer een champagne-vip voor de hoofdsponsors", besluit Sandra. Izegem Koers vindt plaats op donderdag 10 september door. Meer info op www.izegemkoers.be. (VDI)